Friday, March 20, 2009

Memori Terindah...

Last weekend, My Paksu..adik abah yang bongsu mai umah kami..sonok bangat..Dah lame sangat kami tk berjumpe...hehehehe..last skali jumpe mase tu my Maksu tgh pregnant sampai laa dah kuar si comel..cute ni..Najwa..Iman biasela kalo orang datang umah..fmule2 cm sombong2..taklame tu semua mainan yang ade, die keluarkan.
Kalo kami ke Putrajaya, boleh laa singgah sane yek.Rindu same itu Najwa





Wednesday, March 18, 2009

Iman Besday Bash

Dah besar dah anak mama n babah ni..on 10 march 2009 ni genap laa Iman 3 tahun..Thiz year we all celebrate ala kadar jer..

09 March 09
We bought cake for him, sebab mule2 plan nk cuti.on 10 march tu.di sebabkn babah terrrrrrrlalu busy and on monday tu opis babah tak gazzek public holiday..terpaksala appy cuti on monday tu , so cancelled laa niat tu.Kebetulan kat umah ade Makcik2 die, so kami pun celebrate 1 day early...ok kan?In the Morning...we all dah plan nk p Desa Water Park..becoz Besday Boy ni mmmmg suke bangat mandi kolam..so we all deciced p sane..

10 March 09
Happy 3 rd Bithday Iman...Mama n babah sentiasa mendoakan smg Iman menjadi anak yang soleh, beriman dan berjaya di masa hadapan..ceh..sedih laa plak..Iman skg manja sangat, maybe still single..hehehehe..
On his real besday, babah laa tibe2 decided kate nk apply 1/2day leave plak..tu yang blk tghari terusss bought 1 cek lagi tu and adelaa skit2 makanan n birthday pack bg kat kawan2 iman..we all celebrate kt umah Mak Kiah plak.So enjoy laa dengan pics ni ek..


:: Saye laaa super hero....... ::

:: Cakes yang nomot 2...on Iman Besday ::


:: Kengkawan iman at Mak Kiah 's house ::


:: Semua baby2 je..ramai yg cuti mase tu ::

:: mase ni iman malu2.. ::





video

Thursday, March 12, 2009

Tag By Makdara...



ha...acct.dah lame mama di tag oleh makdara ni..gambo dah amik lame , tp tkde mase yang sesuai nk menulis di dlm blog ni..
ok..ape yang korang nak tau ttg sejarah my Fridge ni..
Brand : Panasonic
Color : Brown
Date Of Purchase : ntah...acct.my Sister in law bagi..sebab die nak kene berhijrah ke Sarawak, so die tkleh nk bawak..and end up kami yang punye..( Dah orang nk bg free tu....) kebetulan plak my Fridge yang lame tu dah rosak.
Ada apa di dalam : dulu mmg bersepah..cm2 perabah..skng dah kosong...ade laa skit brg nk masak..
Buat pengatuhuan semua, sejak kawen sampai la ni...mmg kami tk pernah beli lagi peti ais.semua orang bagi..hahahha..rezeki jgn di tolak..

Flores e Flowers

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP